#Babymommadrama!

Posted on Posted in NL!

Dear Neighbors,

Kennen jullie dat kinderliedje nog over: kissing in a tree, first comes love, then comes marriage en dan jij met een baby carriage? Toen je nog jong was had je vast niet gedacht dat het in het echte leven heel anders kan gaan. Mijn vorige blog ging over baby daddy’s, even genoeg over miserabele vaders gesproken, vandaag gaat het over de nog miserabeler moeders.

Heksen! Dat is wat veel vrouwen worden na een mislukte relatie met de vader van hun kind(eren). Inplaats van een vredige ouderschap, kiezen deze vrouwen ervoor om een ware terror te zijn voor hun ex. Let the BABY MOMMA DRAMA begin. Ze mogen niet meer langs komen, want stel je voor dat je zijn schijnheilige kop weer moet zien. Ze mogen hun kleine niet ophalen, want je weet niet naar welke bitch hij met je kind gaat. Weekendjes slapen? Dude must be out of his mind! Stel je voor dat hij dan gezin gaat spelen met zijn nieuwe teef. Dit zijn allemaal dingen waarvan jij 100% zeker weet dat het slecht is voor je kind(eren) en je beschermt hun, right?

Niet dus!

Hij wil of is al verder gegaan met zijn leven en dat kan jij niet uitstaan. Wie hou je voor de gek? Niet je ex, die komt toch niet meer terug. Ook niet je kinderen, maar dat zal je later wel merken. Oww ja natuurlijk, jezelf! Nu snap ik het. Je denkt dat:  ‘Hoe vervelender JIJ doet, des te sneller hij doorheeft dat hij jou NOOIT had moeten laten gaan.’ (bruhh)

Vrouw! Waarom zou je willens en wetens een vader van zijn kind weghouden? Wanneer een man ervoor kiest om jou te verlaten, maar er wel wil zijn voor zijn kind, LAAT HEM. Het kan voor jou lijken op een overwinning om hem te dwarsbomen, maar voor je kinderen is het een belemmering in hun ontwikkeling. Ja, mannen kunnen waardeloze klootzakken zijn, die liegen en bedriegen, enzovoort, enzovoort. Je kan niet met ze, maar je kan ook zeer zeker niet zonder ze. Vooral onze kinderen! Een meisje heeft haar vader nodig als voorbeeld voor hoe mannen met haar om horen te gaan. Een jongen heeft dezelfde voorbeeld nodig, om de man te zijn die zijn verantwoordelijkheden neemt in het leven.

Ondank een slechte relatie met “mams”, zijn er toch vaders die door het vuur gaan voor hun kinderen. Wat niet meer dan normaal moet zijn. Zo ook de vader van mijn kleine meid. Jesus christus de liefde van dit kind voor haar vader is bizar. Deze chemie tussen hun komt niet alleen doordat ze dezelfde DNA hebben, maar vooral ook om hoe hij met haar omgaat. Als het om zijn kind gaat, dan is hij er, period! Ondanks dat ik hem en moron vind, is hij voor haar, haar King. Zeg nou zelf, als een goede ouder, doe je toch het beste voor je kind?

‘Most relationships fail because, couples fight with pride more than they work with love’

Love… BellaThe1

Sharing is caring...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.