Blog

#Babydaddy’s

Dear Neighbors,

Dat kinderen niet binden is oud nieuws. Dat weet ik heel mijn leven al. Ook ik ben opgegroeid zonder vader. Sinds mijn derde besloot mams om naar Nederland te verhuizen met haar 4 kinderen. Papa, tja die bleef achter in Kaapverdië. Niet omdat hij niet mee wou, maar omdat mijn moeder er klaar mee was. Nu zal je je wel afvragen waarom een vrouw met 4 kinderen, hun vader achterlaat. Heel simpel hij was/is een playboy.

Wat is er gebeurd met een relatie krijgen, samenwonen, trouwen en daarna kinderen krijgen? Nu krijgen we eerst sex, daarna kids, vervolgens een “gedwongen” relatie wat er meestal voor zorgt dat gezinnen gaan samenwonen, maar wat trouwen betreft…. Ho maar.

#Babydaddy’s, iedereen kent er op z’n minst eentje. Die ene guy die ergens een kind of kinderen in het “wild” rond heeft lopen. Waar? Ik heb geen idee en soms hebben ze dat zelf ook niet. Toch zijn er veel mannen die WEL bewust zijn, van het feit dat er ergens een volgeling rondloopt. Zo ook mijn vader. Mis ik hem? Absoluut niet! Als kind ben je kwetsbaar voor de keuzes van je ouders. Diezelfde keuzes vormen jou. Nu vind ik dat ik best goed terecht ben gekomen voor iemand die zonder vader is opgegroeid. Ik ben geen dief en geen verslaafde, misschien ben ik een beetje gek, maar wat wil je ook op deze wereld. Nu woont mijn vader aan de andere kant van de Middellandse Zee, maar hoe zit het met al die vaders die in hetzelfde land, stad en soms wel zelfde buurt wonen als hun kinderen? Wat houdt deze vaders tegen om er voor hun kind(eren) te zijn?

Veel relaties eindigen. Zoals ik al zei: Kinderen binden niet! Maar niet omdat je met elkaar “breekt”, houdt in dat je met je eigen kinderen moet breken. Het is dan ook zeer teleurstellend dat er vaders zijn die, wanneer het uitgaat met mams, ook geen kinderen meer menen te hebben. Baby daddy’s die hun kinderen niet meer ophalen of op bezoek komen. Baby daddy’s waarbij financiële hulp ver te zoeken is, of baby daddy’s die het meer als hun taak zien om moeders te dwarsbomen, dan er voor hun kind te zijn. Verstandig? Nee! Kinderachtig? Zeer zeker wel! .Vaders, je kinderen, dat is onze toekomst. Kinderen onthouden alles!! Zo ook problemen thuis. Soms denk je dat ze niks doorhebben, maar geloof me, ze hebben ALLES door. Ow, en die ene vrouw, je weet wel die bitch, de moeder van je kinderen, die gaat helaas nergens heen. So, get over it and get used to her!

Stel je eens voor dat je later oud en versleten bent en iemand nodig hebt om je achterste af te vegen. Zou het dan niet fijn zijn, als je kinderen hebt die zeggen:

 

‘Mijn vader is er altijd voor mij geweest, dus nu is het mijn beurt.’

 

Love… BellaThe1

Sharing is caring...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.